Çok uzun uzun yazmak istemiyorum ancak yazarsam da affola. Acun'un ekibi baştan sorunlu sistemi yaptılar. Ve sürekli Acun'un exxen'i pohpohlaması yüzünden insanlar Exxen'e sinir oldu. Adam kalktı fiyatı 10 TL değil 40 TL olmalıydı dedi. Yani reklamlı izleyeceğiniz platforma Acun diyor ki 40 TL olacak.

Bu platform tutarsa Acun, bunun fiyatını 10 TL'de bırakmaz. Reklamlı sürümü 40 TL yapar reklamsız sürümü 100 TL yapar. Acun abi bu, adam kaybettiği parayı hızlı kazanmak için elinden gelen herşeyi yapar.

Bu tarz dijital platformlar Acun'un yapabileceği bir şey değil. Acun kanal açsın, başka şeyler yapsın. Parayı yesin ama dijital platform açmasın. Bunun yerine youtube tarzı bir video platformu kurup youtube'daki çoğu kişiyi oraya geçirse ve ücretsiz üyelik satarak bu işe girişse inanın bana şundan daha çok tutardı. İsteyen insanlarda 10 TL karşılığı 1 aylık premium üyelik alırdı. Hem reklamsız izlerdi, hem de içeriğe ayrıca para ödemek zorunda kalmazdı.

Bu tarz girişim zeka ister. Günümüzde dijital film / dizi izleme platformları hızlıca artıyor ancak hepsinin bir artısı var. Ben bugün netflix'e girdiğimde netflix'e özel dizi ve filmleri bulabiliyorum. Prime Video'da girdiğimde amazon'a ait dizi ve filmleri izleyebiliyorum. Ancak Exxen'e girdiğimde izlediğim tek şey youtuberlardan oluşan bir platform olduğu.

Acun içerik seçimini baştan yanlış yaptı. O parayı youtuberlara yedireceğine kendine has bir kaç film çekseydi inanın şimdi hiç kimse böyle konuşmazdı.

Yani sonuç olarak; baştan kaybedilmiş bir platform oldu.