Yerli milli ayağına gıcık oluyorum. Kimse babasının hayrına yapmıyor. Para kazanıyor mu kazanıyor. Sanki kazandığını fakire fukaraya dağıtıyor hepsi. Beni tatmin etmiyorsa içeriği yerli diye gidip kazıklanmam.
Acun Ilıcalı'ya tavsiyem bence bir an önce Exxen'in fişini çeksin. Onun yerine Youtube da bir kanal açsın. Biraz daha indirimle abonelik satsın. Youtube da ücretlilere özel içerik olmuyor mu? Bari oradan satsın. Hiç mi değilse hem uygulaması var, altyapı sorunu da yok, altyapıya harcayacağı parayı gitsin içerik üretmeye harcasın. Belki biraz yadırganır Youtube bünyesinde diye ama alışırlar. İzleyemedikten sonra başka sitede olsa ne yazacak ki?
Hocam yanlış anlamayın acun`da paranız falan mı kaldı? Bu ne kin, bu ne nefret. İnsan düşmanından anca bu kadar nefret eder. Bir şeyler deniyor beğenen alır beğenmeyen eleştirisini yapar da bu kadar ağırı yapılmaz. Ben aldım kullanıyorum. Evet çok fazla eksiği var eleştirimi de yaptım konularımdan görebilirsiniz. Bizim milletin çoğu zenginleri ya kıskanır ya nefret eder nedense bilemedim.
O cümle konusunda medya ya da sosyal medyaya değil Survivor programında geçen sene ciddi bir izleyicisi olarak kendi duyduğuma inanıyorum

900 milyon muhabbetine inanmak istemiyorum zaten. Şu var toplam içerik maliyetleri ile tamam derim ama sistem için denirse gülerim, doğruysa da gülerim şakaysa da gülerim
Dijital platformu daha açıklayıcı anlatmak amacıyla netflix gibi demiştir belki ama netflix rakibi demedi hocam bende instagram sayfalarımdan dolayı sürekli takip halindeydim.