Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Olarak koskoca netflix ile exxen i karşılaştıranlara gülüyorum gerçekten netflix ki yılların tecrübesi özgün ve altyapısı sağlam bir firma bu işin öncüsü. Sen güya 900m bütçeyle salak saçma adamları toplayıp sacma sapan formatları hiç bir anlamı ve hikayesi olmayan yapımları millete abonelikle ücretiyle izlet üstüne üstün bide reklamlı olsun saçmalığın daniskasısın Acun. Bumu hayal gücün ve vizyonun? Aziz Nesin'in bir lafı vardı şimdi onu alıntı etsem bile yine tepki çeker ama gerçekten de doğru söylüyormuş, Acun sanırım izleyicilerin hepsini gerizekalı sanıyor bu yaptığı izleyicilerine saygısızlıktır. Acunu ben bu saatten sonra Çağrı Taner gibi görüyorum hiç bir şey üretmiyor ama anasını boyayıp babasına satan cinsten çok da güzel başarıyordu TV'de ama İnternet ortamı öyle değilmiş maalesef Acun bey.
Çok gülüyorum gerçekten yazık, kimsede yok yerli yok milli demesin allah aşkına, tek amaçları para kazanmak olan bir zihniyete ben yerli milli diyemem. Bu kadar büyük işlere girersen bu kadar da büyük eleştiriler alırsın maalesef Acun bey
Yerli milli ayağına gıcık oluyorum. Kimse babasının hayrına yapmıyor. Para kazanıyor mu kazanıyor. Sanki kazandığını fakire fukaraya dağıtıyor hepsi. Beni tatmin etmiyorsa içeriği yerli diye gidip kazıklanmam.

Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yok öyle bir şey aynı şekilde 900 milyon tl harcandı diye bir şeyde denmedi sadece max bütçe o kadar dedi acun.

Zaten 900 milyon harcanmadığı belli millet medyaya çok fazla inanıyor maalesef.
Acun Ilıcalı'ya tavsiyem bence bir an önce Exxen'in fişini çeksin. Onun yerine Youtube da bir kanal açsın. Biraz daha indirimle abonelik satsın. Youtube da ücretlilere özel içerik olmuyor mu? Bari oradan satsın. Hiç mi değilse hem uygulaması var, altyapı sorunu da yok, altyapıya harcayacağı parayı gitsin içerik üretmeye harcasın. Belki biraz yadırganır Youtube bünyesinde diye ama alışırlar. İzleyemedikten sonra başka sitede olsa ne yazacak ki?