Ya siyah ya da beyaz olmayı düstur edinmişsiniz, ya her şeyi yanlış ya da her şeyi doğru sanıyorsunuz. Oysa ki mutlak iyi ya da mutlak kötü diye bir şeyin varlığına inanmıyorum. Acun'dan pek haz ettiğim söylenemez fakat ''Netflix'e rakip olacak platform geliyor!'' diye hiçbir zaman Acun'un ağzından bir cümle duymadım. Kaldı ki Netflix'e rakip olmak sadece bütçe ile olacak iş değildir, en başta vizyon ve şartlar buna tamamen uygun olmalıdır. Microsoft'un, Apple'ın, Facebook'un, Netflix'in varoluşlarının arkasında şanstan çok belirli sebepler yatıyor. Sanıyor musunuz ki Facebook yaratıldığı yılda üniversite kampüslerinde tekti? Ya da başka bir ülkenin başka bir üniversitesinde benzeri bir şey denenmedi? Neredeyse dünyada internetin ulaştığı her ülkede benzeri kampüs ağları yaratıldı ve sadece kampüslerinde kaldı, çünkü diğerlerinde Harvard'da Mark'ın elinde olan imkanlar ve çevre olmadı, 15,20 yıl kadar da olabilecek gibi görünmüyor. Yani uzun lafın kısası Acun veya bir başkası için Netflix'e rakip olacak bir proje yakın zamanda pek mümkün görünmüyor. Ek olarak Hasan Can Kaya hakkında söylediklerinizi de doğru bulmuyorum, komik ve oldukça özgün birisi. Cem Yılmaz bir tarz oluşturdu ve başarılı oldu diye senelerdir, her haliyle Cem Yılmaz'a benzemeye çalışan özenti komedyenler görmekten bıkmıştık, yaratıcı ve kendi bildiği gibi insanları güldüren bir komedyeni görmek beni mutlu etti. Exxen konusuna gelecek olursak, Acun'u her ne kadar sevmesem de iyi bir girişimci olduğunu Konuşanlar ve Tolgshow'u alarak kanıtladığını söyleyebilirim, çünkü ben sadece bu ikisi için satın aldım ve bundan gayet memnunum.