1. Olarak koskoca netflix ile exxen i karşılaştıranlara gülüyorum gerçekten netflix ki yılların tecrübesi özgün ve altyapısı sağlam bir firma bu işin öncüsü. Sen güya 900m bütçeyle salak saçma adamları toplayıp sacma sapan formatları hiç bir anlamı ve hikayesi olmayan yapımları millete abonelikle ücretiyle izlet üstüne üstün bide reklamlı olsun saçmalığın daniskasısın Acun. Bumu hayal gücün ve vizyonun? Aziz Nesin'in bir lafı vardı şimdi onu alıntı etsem bile yine tepki çeker ama gerçekten de doğru söylüyormuş, Acun sanırım izleyicilerin hepsini gerizekalı sanıyor bu yaptığı izleyicilerine saygısızlıktır. Acunu ben bu saatten sonra Çağrı Taner gibi görüyorum hiç bir şey üretmiyor ama anasını boyayıp babasına satan cinsten çok da güzel başarıyordu TV'de ama İnternet ortamı öyle değilmiş maalesef Acun bey.
Çok gülüyorum gerçekten yazık, kimsede yok yerli yok milli demesin allah aşkına, tek amaçları para kazanmak olan bir zihniyete ben yerli milli diyemem. Bu kadar büyük işlere girersen bu kadar da büyük eleştiriler alırsın maalesef Acun bey