Ayzeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Faturalandırma profillerini kullanmalısınız. Mm üzerinden yeni hesap açarken faturalandırma adımında mevcut faturalandırma profilinizi seçerseniz mevcut tanımlı kartlarınız yeni açtığınız hesaplarda kullanılabilir olur. Bu şekilde ilerde kart bilgisini değişim veya son kullanım tarihi dolayısıyla yenileme vb için güncellemenz gerektiğinde tek bir hesaptan güncellediğinizde tüm hesaplarda güncellenmiş olur. Bu en doğru kullanım şeklidir bu şekilde aynı kartı birden fazla hesap kullanıyor olmaz.

Ama mevcut bir hesabı mm hesabına bağlandığınız zaman faturalandırma profilini değiştiremezsiniz bunun için ads e yetki maili yollamalısınız.

Başka bir senaryo; bir müşteriye hesabı ödeme yetkisiyle birlikte devretmemiz gerektiğinde yine adse yetki mailiyle faturalandırma profilini ayırmanız gerekir.
Cevabın için tşk. Aynı kartı tanımladığımda Google bu kartı başka hesapta kullanıyorsun demez yani? Diğer yönden hesap bana bağlandığı zaman zaten kart bilgisi faturalandırma alanları dolu geliyor. Ödemesini ben kendim panelden yapmaya o şekilde devam ediyorum. Bunun için ek bir şey yapmam gerekmiyor sanırım. Benim çekindiğim nokta bir hesap askı yerse hepsi mi yer.