Bazen bakıyorum da gerçekten şaşıp kalıyorum bazı yorumlara, açıklamalara.
Abartı olmuş, bundan mı olur vs.
Hiçbişey görmeyip, bilmeyip, herkesin hayatını kendi hayatı gibi sananlara. Düşünmeyenlere şaşırıyorum.
Çocuğunun istediğini alamayan, babalık gururu belki de fakirlikten defalarca incinen bir adam, psikolojisi bozuk. Dersi için çocuğuna yardımcı olamayan, onlara güzel yaşantı sunamamış bir baba. Yıpranmış bir psikoloji ve depresyon hali.
Ne olursa olsun intihar edilmez evet sağlıklı bir kafa da olduğunu mu düşündünüz ki o adamın. Ben olsam çalardım, şunu yapardım, bunu yapardımla olmuyor. İntihar edenler büyük psikolojik nedenlerden dolayı oluyor. İşte bu psikolojik neden de FAKİRLİK. Biraz anlayışlı olun,
"çocuklarını düşünmemiş mi intihar etmiş" yazmışsınız. Sağlıklı düşünebiliyor olsa yapar mıydı? Yaşamayan, görmeyen, empati yapamayan yorumlamasın arkadaş. "boş yapmayın"
Çok biliyorsanız, kendi sorunlarınızın üstesinden gelebilmesini öğrenin önce. Onları çözünce de etrafınıza yardım edin ki böyle konular açılmasın.