Herkese merhabalar 1 aydır yaklaşık banlıydım. Buraları çok özledim şu konu en iyilerinde olmak isterdim
https://www.r10.net/off-topic/264139...in-enleri.html ama bana 2020 bir ders verdi. R10 Sayesinde kendime ufak çaplı bir sosyal medya şirketi kurdum çok eski konularıma bakarak gülüyorum 3 senemi doldurdum r10 yaşım büyüdükçe kendime kızıyorum. 19 olduk ve bir şeyler başarma adımında en büyük destekçisi Coşkun abime çok teşekür ederim. Forumda 16 defa banladım hepsi bana bir ders oldu başka bir yer olsa 16 defa hiç bir yerde tutmaz forum modaratör ve ekip arkdaşları bir genç yatırmcı kardeşini sınırsız banlamadıkları için çok teşekür ederim. 2021 İnşallah ismim enler listesinde güzel bir yerde olacağını hissediyorum. Zaman ile işlerim yoluna girmeye başladı buraya başladığımda 14 yaşımda bir çocuktum çok ezildim çok laf edildim. Adıma bir çok kez şikayetler geldi forum ve yönetimine minetarımı sunuyorum yakın bir dönemde kurumsal alacağım nasip olursa. Burdan coşkun abime bizler gibi genç kardeşlerimize destek olduğu için teşekür eder saygılarımı sunarım. 25-30 Yaşlarıma geldiğimde eski dayalı konularımı okuyup çocuklarıma bende böyleydim bu zamanda demeyi nasip eder Allahım inşallah forum benim ailem gibidir. Kimse mağdur etmem asla saygılarımı sunarım herkese iyi forumlar dilerim içimi dökmek istedim yazımlarda bir çoğunda hata olabilir affıma sığının

.
Şikayet konusu açıp kendisi banlanan çocuk
çok güldürdün enes ya

helal olsun
banlarına baktım da banın açıldıktan 10 gün sonra ban yemeyi nasıl başardın

))
neyse sevgili kardeşim umarım artık söz verdiğin gibi bir başarı elde edersin
iyi akşamlar
iyi forumlar