WBmuHAfiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biri yerli borsa, biri çinden dünyaya açılmış bir borsa. aradaki fark işlem hacimleri ve koin çeşitliliği. bana göre binance avantajlı olduğu gibi işe uzak birine çok sıkıntı çıkarabilir. mesela binance koinleri borsaya sokarken hem ciddi manada para, hem de ciddi oranda coin alıyor ilgili şirketlerden ve istediği koini borsaya sokuyor. millet girişte düşük diye alıyor alıyor alıyor.. sırdaki kazanç kapısı olan komisyonla da kazanmaya devam ediyor binance, sonra yükselişi görenler de almaya başlıyor çöp koini, bu arada erken alanlar satmaya başlıyor, diğerlerinin yani sonradan alanların elinde patlıyor genellikle.. sonra bir bakmışsın keyfe keder binance, işlem hacmi düştü vs. deyip bu koini borsadan tamamen çıkarıyor, girişte-çıkışta kazanan binance olurken, borsada işlem görüyor diye güvenip ilgili koine giriş yapanların paralar da pul oluyor. yerli borsalarda genellikle bir kaç istisna hariç diyeyim elle tutulur projesi olan, piyasada yer edinmiş koinler listeli. kolay kolay yatırımcısını batırmayacak koinler.
ben binance ve btctürk kullandım ama btctürk ile ne yaşadınız onu anlamadım, sorun neyse biz de tedbir alalım hocam?
Canlı desteğe 3 gündür bağlanmıyor, para attım hesaba yansıtmadılar 4. Gün olacak hocam