Polaris Bios Editor ile ekran kartlarına modlama yapılıyor. Ama elle yapıyorsunuz ücretsiz sürümünde. İnternet üzerinde anlatımları var ama risk almak istemedim. Pro versiyonda ise bios'u otomatik olarak modluyor.
Tek seferlik bir ücret.
ETH 2.0 süreci başladı ama mining işi bir kaç yıl daha devam edecek.
Arıza olduğunda orijinal bios'u atabilirsem bence girer, servis'in keyfine bağlı bence biraz.
Nicehash'de denedim ama nicehash os tam stabil değil gibi geldi, benchmark yaptıktan sonra eth yerine saçma sapan coinlerden başlattı. 14-15$ gelir görünüyorken 8-9'lara indirdi. Sonra tekrar eth'a geçti, sonra tekrar değiştirdi.
Son fiyat zıplamasından sonra tekrar kâr ettirmeye başladı. Fiyat çakılırsa da kartları satar önümüze bakarız
yok hocam söyle
nicehash'i sen sadece rent rig mantıgı ile kullan , biri rig kiralamak istediği zaman sana eth ile ödemesini yapıp ne mine etmek istiyosa etsin. sen sadece eth ile o süreçte kazanacagından atıyorum %20 fazlasını iste. onun dısında kendin için mine yaparken nicehashden bağımsız devam et. buna özel ayarlar var nicehash'de. sadece biri kiralarsa nicehash üzerinden mining yap , kiralama yoksa kendi ayarlarla devam et gibi