kardeşim eline sağlık güzel bir rehber olmuş
Polaris Bios Editor Pro nedir ne işe yarar biz de ilk defa rig kurmaya çalışıyoruz malzemeler yeni yeni gelmeye başladı.
Polaris Bios Editor ile ekran kartlarına modlama yapılıyor. Ama elle yapıyorsunuz ücretsiz sürümünde. İnternet üzerinde anlatımları var ama risk almak istemedim. Pro versiyonda ise bios'u otomatik olarak modluyor.
"Polaris Bios Editor Pro. Maliyet: 400 TL " her ay mı ücret ödüyorsunuz ?
Tek seferlik bir ücret.
2.0 sonrası neye geçiş yapacaksınız?
ETH 2.0 süreci başladı ama mining işi bir kaç yıl daha devam edecek.
Hocam selamlar. Ekran kartları arızanlandığında garanti kapsamına giriyor mu?
Arıza olduğunda orijinal bios'u atabilirsem bence girer, servis'in keyfine bağlı bence biraz.
hooop kolay gelsin hocam
araya nicehash ekleyip biraz daha karınızı arttırabilirsiniz diye biliyorum
5-10 saatliğine yada daha fazla riginizi kiralamak isteyen olursa güncel cıkarttıgınız eth den biraz daha fazlasını ödeyebilirler.
Nicehash'de denedim ama nicehash os tam stabil değil gibi geldi, benchmark yaptıktan sonra eth yerine saçma sapan coinlerden başlattı. 14-15$ gelir görünüyorken 8-9'lara indirdi. Sonra tekrar eth'a geçti, sonra tekrar değiştirdi.
Bu tür konuları görünce varımı yoğumu mining riglere basasım geliyor. Bir kaç sene öncesi gibi kazancı oluyor mu ethereumun? Benim bildiğim artık elektrik kadar bile geliri olmadığı.
Son fiyat zıplamasından sonra tekrar kâr ettirmeye başladı. Fiyat çakılırsa da kartları satar önümüze bakarız