Şimdi diğer satanlara laf çarpmışsınız da hiç birinde ben hesabı veriyorum, gerisine karışmam lafını görmedim, hepsi de sonuna kadar arkasında. 2. Olarak forumda 3 aydır varsınız Nusret'i örnek gösteriyorsunuz. Yüzlerce bilindik markaya çalıştıysaniz burda zaten aracı arıyor olmazsınız. Aynı şekilde benim yaptığımı o 300 liralıklar yapamıyor diyorsanız aynı şekilde yine aracıyla ihtiyacınız olmaz herkes sizi tercih eder. Uzun lafın kısası hiçbir farkınız yok
Hocam herhalde hiç o kategoride hesap satışlarından sonra şikayet konularını görmedin ve ayrıca yine söylüyorum diğer satıcılar umrumda değil onlar 350 den satıyor dıye bendemı 350 den satıcam ben kendımce daha fazla ugras ve emek duzgun hızmet verdıgımı dusunuyorum bu yuzden benım fıyatım bu Nusretı ornek salladım ordakı ornegın ana maddesı et ve etin pişirilip servis edilmesi nusret değil zaten çok fazla hesap satıyorum Allah'a şükürler olsun sabah forumda konuları dolaşırken eski zamanlarım aklıma geldı iş isteyen arkadasları gordum dedım böyle bırsey yapabılırım hem rısk almazlar kendı al sat yapınca rısk alıyor ya hani hemde parasını kazanır niye böyle kindar ve hor yaklaştığınızı bilmiyorum birde forumda sizi görüyorum kitap yazmışsınız roman birde yani takdir ettiğim biriydiniz neden böyle yaklaştınız anlamıyorum satışlarıma bakın zaten çok şükür kazanıyorum sırf hem al sat yapıp kısıtlı hızmetle sorun olmasın dıye hemde para kazansın arkadaslar pandemıde aracılık ıle temız kazanmasını ıstedım nekre hocam neyse nıyetım bellı sız nasıl ıstıyorsanız oyle dusunun hocam.