Vergi levhası yoksa güvenlik zaafiyeti var. Örnek ben senden mal aldığımı nasıl tespit edecem. Ayrıca yarın benim sunucular kapanırsa ben ne yapacam. Her hangi bir yasal dayanağı yok.
Bu elimizdeki siteler bizimde el emeği göz nuru siteler ben bir site aldım 10 bin tl şimdi ben buna güvenmediğim yada yasal olarak bir yeri olmayan bir yere bağlasam tüm veriyi kopyaladığını düşünelim çok olası şeyler benim verdiğim 10 bin çöp olacaktır. Çünkü kişi tüm sitemi kopyalayıp aynısını yapabilir.
Piyasada 15 tlye sunucu sağlayan var ben neden oradan değilde gidip 50/100 e alıyorum çünkü kalite güvenilirlik var. Hani insanlae yargılamıyor doğal olarak kendini koruması gerek. Bir site öyle basit büyütülmüyor.
Dediğiniz doğru evet aslında ama ön yargı olayı var insanlarımızda hesap sorar gibi adamı arıyıp soruyolar belirli kazançlardan sonra tabi dediğiniz gibi belge almak zorunda kalır 2-3 müşteri olan adam'a vergi levhası alsa barındırma parasını çıkaramayan adam vergi levhasına muhasebeci'ye nasıl para yetiştirsin dediğim gibi dediğiniz bir kısmında haklısınız ama dediğim gibi hemen hesap sormak yerine insan gibide sorulabilir veya o arkadaşımızı yönlendirebiliriz.