Rexx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ne alakası var Ne yanlış anlaması güldüm bildiğiniz hocam ben oldum olası 400 TL den satıyorum hatta bı ara 700 dü taban fıyatın yada diğer arkadaşların 350 300 275 bu fiyatlara satması zerre umrumda değil sen nusrete veya normal ün kazanmamış bir et lokantasına gıttıgınde aynı fiyatımı ödüyorsun sonuç olarak ikiside dana eti diyebılıyormusun + olarak lanse ettiğim birşey yok zaten dedıgınız gıbı yapanlar ınsanları magdur edıyor hmm bak bu 300 e satıyor ben bundan hesap alıyım 50 ekleyıp satayım dıyor adamın ads ıle uzaktan yakından bılgısı yok verıyor adama adamda acemı cıkıyor reklam patlıyor hesap ne destek var ne bısı adam bı ıade ıstıyor tutusuyorlar ık mık yan yattı camur battı yuzlerce kısı magdur boyle yani söyledikerinizi ilk önce düşünüp tart etmenız gerekıyor çocuk oyuncagı degıl ben zaten satış yapıyorum 50 tl babamın hayrına vermıyorum kımseye adam hıc ugrasmadan musterı bulur ARACILIK denir buna halk adıyla ben hızmetı zaten kusursuz verıyorum konuma yorumlarıma bakarsanız anlarsınız yoksa bende bılmıyormuyum 250 300 e satmayı hizmet kalitesi farkı var ben hesabı sattım bıttı degıl yardımcı oluyorum ne sorarlarsa gerekıyorsa pc baglanıp gosterıyorum öğlen 2 den sabah 7 ye kadar pc yım bu işteyim yani adam aracılık yapıcak etlıye sutluye karısmadan tertemız hesap bası 50 tl alıcak.
Şimdi diğer satanlara laf çarpmışsınız da hiç birinde ben hesabı veriyorum, gerisine karışmam lafını görmedim, hepsi de sonuna kadar arkasında. 2. Olarak forumda 3 aydır varsınız Nusret'i örnek gösteriyorsunuz. Yüzlerce bilindik markaya çalıştıysaniz burda zaten aracı arıyor olmazsınız. Aynı şekilde benim yaptığımı o 300 liralıklar yapamıyor diyorsanız aynı şekilde yine aracıyla ihtiyacınız olmaz herkes sizi tercih eder. Uzun lafın kısası hiçbir farkınız yok