nekreyazar34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana yönlendirip satışını gerçekleştirdiğim Her Eşikli Google Adwords Hesabı Satışı {400 TL} ADET başı için 50 TL vereceğim.
-

Forumda zaten 350 TL'ye satıyorlar. Siz herhangi bir şey vermiş olmuyorsunuz ki, bu biraz uyanıklıktır yanlış anlamayın. Siz zaten rakamı üzerine koymuşsunuz, vereceğim gibi lanse ediyorsunuz. Hiç hoş bir durum değil.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu zor zamanlarda İnsanların açığından faydalanıyorlar hocam işte her neyse hayırlı satışlar
Hocam ne alakası var Ne yanlış anlaması güldüm bildiğiniz hocam ben oldum olası 400 TL den satıyorum hatta bı ara 700 dü taban fıyatın yada diğer arkadaşların 350 300 275 bu fiyatlara satması zerre umrumda değil sen nusrete veya normal ün kazanmamış bir et lokantasına gıttıgınde aynı fiyatımı ödüyorsun sonuç olarak ikiside dana eti diyebılıyormusun + olarak lanse ettiğim birşey yok zaten dedıgınız gıbı yapanlar ınsanları magdur edıyor hmm bak bu 300 e satıyor ben bundan hesap alıyım 50 ekleyıp satayım dıyor adamın ads ıle uzaktan yakından bılgısı yok verıyor adama adamda acemı cıkıyor reklam patlıyor hesap ne destek var ne bısı adam bı ıade ıstıyor tutusuyorlar ık mık yan yattı camur battı yuzlerce kısı magdur boyle yani söyledikerinizi ilk önce düşünüp tart etmenız gerekıyor çocuk oyuncagı degıl ben zaten satış yapıyorum 50 tl babamın hayrına vermıyorum kımseye adam hıc ugrasmadan musterı bulur ARACILIK denir buna halk adıyla ben hızmetı zaten kusursuz verıyorum konuma yorumlarıma bakarsanız anlarsınız yoksa bende bılmıyormuyum 250 300 e satmayı hizmet kalitesi farkı var ben hesabı sattım bıttı degıl yardımcı oluyorum ne sorarlarsa gerekıyorsa pc baglanıp gosterıyorum öğlen 2 den sabah 7 ye kadar pc yım bu işteyim yani adam aracılık yapıcak etlıye sutluye karısmadan tertemız hesap bası 50 tl alıcak.