corel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar ben bu dönüş saglamamalarını halen turkiyede temsilci secilmediginde dolayı olduğunu duşunuyorum ki atanmassada zaten sorun hic bitmiyecek reklam bile cıkamıyacaz
temsilciyle alakalı bir durum değil benim sorun yaşadığımda daha temsilci muhabbeti bile yoktu. Defalarda facebook yardımdan görüştüm saçmalık üstüne saçmalık yapıyorlar bir sürü ekran görüntüsü bir sürü video ilettim neden kimlik ekledikten sonra halen kimlik istiyor çözemediler en sonunda kafası biraz fazla çalışan bir arkadaşla 1.5 saat görüştükten ve durumun içnden çıkamadıktan sonra teknik ekiple görüştüm sizin hesabınız komple itiraz edilemeyecek şekilde engellendiği için böyle bir durum yaşıyorsunuz geçici bir kapatma değil vs vs şeklinde bir şeyler saçmaladı ozaman neden böyle bir hak sunuyorsunuz neden böyle bir seçenek çıkıyor dediğimde de aynı şeyleri tekrarlayınca lanet olsun dedim kapattım artık yani işi temsilciye bağlayacak bir şey yok temsilci olsa sizin için ne değişecek veya temsilci sizin sorunlarınızla uğraşabilecek mi sanıyorsunuz? bizim sorunlarımıza sıra bile gelmez emin olun