bay17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu da sorumu hocam 😅 Lise öğrencisiyim hocam tüm arkadaşlarım videolar ile dalga geçiyordu işte oyun canlı yayınları açıyorsun bilgisayarım iyi olmadığı için telefondan açıp ekranı çekiyordum ekran kararınca bilgisayarın yansımasından ben filan gözüküyorum garip bir ortam şartları ile geliştik Allah'a şükür. Tabi sınıftakiper dalga geçince de kanalı satma kararı aldım evdekiler ne güzel videolar var ilerde çocukların olunca izlersin gibi istemde bulununca satmaktan vazgeçtim. 6-7 ay boyunca hiç video çekmedim kanalın abones sayısı 3.900 küsürlerde idi. Geçen ay terkardan başladık ama busefer yalnız değilim yanımda iki arkadaşım daha var ikisi ile de çok yakın arkadaşız ve aynı okulda okuyoruz.Tabi bizim kanal böyle büyüyünce okuldakiler bende kanal açar. bende bu şekilde büyürüm ne var ki düşüncesine girdiler. Şuan bı atasözü vardı tam burada söylemelik ama unuttum hocam kusur bakmayın 3 arkadaş beraber vidie çekiyoruz bizi seven bir kitleyi yavaş yavaş yakaladık Allah'a şükür. Şimdi hedefimiz 50bin abone hayırlısı bakalım
Yaşça sizden büyüğüm ama sizin bu alanda tecrübeniz benden daha fazla, buna sonsuz saygı duyuyorum. Düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim