karadeli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiçte öyle değil alışılagelen basit yöntemlerle yaparsanız elbette ki uzun süreçlerde patlayacaktır. yaptığım bot 2.5 ay kesintisiz çalışmıştı vds de
hiç de öyle değil mi 10 saat aynı işi yaparken 11. saatte kendi kendine aynı işlem sürerken hata bulup patlıyor bu yüzden patlama ihtimalleri için ayrı düzenlemeler de oluşturmak gerekiyor diyorum böyle bi şey hiç olmuyormuş gibi cevap geliyor :d yaptığınız sistemin çalıştığı yer wordpress ağırlıklı. pinterest içerisinde ordan çekilen içeriği pinliyorsunuz o kadar haliyle o tarafta pek sorun yaşamıyor olmanız normal az kullanıldığı için ama baştan aşağı full pinterest içinde işlem yapan bi sistemde yeri geldiğinde css id leri, xpath ları vs bulamadığı oluyor veri orada olmasına rağmen. eğer hep buluyor olsa zaten 10 saat çalışan sistem 11. de kendiliğinden sıkıntı yaratmaz ama bulamadığı için kapatıyor kendisini haliyle buna önlemler alman gerekiyor. her neyse, uğraşlarımız aynı konularda olmadığı için sen yaşamamışsın belki ama emin ol ne kastettiğimi bilen 1-2 kişi vardır ki biri konuda yorum da belirtmiş

" css ayrıştırmak zor ancak eğer döngüleriyle komplike bir sistem kurarsanız "

bahsettiğim mevzu zaten bu. css i bulamazsa farklı işlemleri çalıştırması gereken harici döngüler oluşturup sistemi aksatmadan yürütme gerekliliği. yani 1 kez yapıldıktan sonra sorunsuz çalışan bi sistem olsaydı bozulma ihtimalleri için ayrı ayrı döngüler oluşturmayla uğraşmazdık, kastettiğim bu sıkıntılar.

aves adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bir arkadaşın yaptığı BAS botunu güncelleyerek kullanıyorum. Çok fazla pinleme yaptığınızda hesap banlanıyor. Ayrıca hit gelmiyor.
şu ana dek bas ın kendisinden kaynaklı bi banlanma sorunu yaşamadım. kurulan sistem problemlidir.