Merhaba arkadaşlar, 130 bin nüfuslu bir ilçeye haber sitesi yaptım. Açalı 1 hafta oldu fakat geri dönüşler beklediğimden daha erken başladı. "İlçe'nin buna ihtiyacı vardı" gibi yorumlar sürekli gelmekte. Şimdi size sormak istediğim bazı önemli noktalar var. Daha önce haber sitesi ile uğraşmış yada fikri olan tüm arkadaşlarımdan öneriler almak istiyorum.

1- İlçe bazında olduğumdan dolayı AA - İHA - DHA gibi kaynaklardan hiç haber çıkmıyor desem yeridir. Genel de günlük 10 haber hedefliyorum ilk etap. Bunun örnek veriyorum 5 tanesi gündem ile ilgili iken 5 tanesi de İlçe ile ilgili olmasını sağlamaktayım. Sizce haber olayını nasıl çözebilirim. Örnek: İnstagram'dan kuruluşları takip etmek gibi.

2- İlçe Belediyesi bu tür oluşumlara destek vermekte fakat bu durum siteye bir eksi faktör getirir mi ? ( Yancı Medya gibi. )

3- Sosyal medya dışında tanıtım olaylarında neler dikkat etmem gerekir? Ne tür reklam çalışmaları yapmam lazım.

4- Sitenin ekibini nasıl kurmam lazım ( Editörler - Yazarlar vb. ) Haber saatleri vs. ?

Şimdi'den tüm arkadaşlara teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.