Hocam bir yerden başla. Fazla kasmaya hiç gerek yok. Kasmaktan kastım şudur izleyicelere ne versen tüketiyorlar. Tüketim toplumuyuz dünya olarak. Ben bir gün artık şöyle yapıcam diyorum vdeoda üç gün sonra vazgeçip tam tersi davranıyorum video içeriği konusunda biri de çıkıp birşey demiyor. Benim kitlem biraz büyük yaşça. O avantajım var. Ama sen de de 10 kişi çıksın itiraz eden. Hiç önemli değil. 3 ay önce video atınca yüzüne bakan yoktu şimdi atıyorum 10k izleniyor. Geliştirdim mi kendimi? Hayır. Spontane takılıyorum çünkü kitlem bunu daha çok beğeniyor. Ben ama ilk videolarda profesyonel takılmaya çalışıyordum kimsenin umrunda olmadı. Yani şunu demek istiyorum başlamadan bilemezsin. Her videonda kitlenle tanışacaksın tanıştıkça yönünü ona göre çizeceksin. Bu yüzden seçimler yaparken kasma demek istedim. Kafana göre takıl bi konu seç çok düşünmene gerek yok yeterki bir video at oraya.
Oldu mu olmadı mı çok takmayın kafaya. Ben bazen kendi videoma tahammül edemiyorum yarıda kapatıyorum özensiz davrandığımda

ama her malın alıcısı oluyor. Üşenme, harekete geç. Benim motivasyon kaynağım da şu olmuştu; ben hobi olarak çer çöp videolar atarken bazı önemsediğm kişilerce küçümsendiğimi hissettim sonra böyle bir kanal koydum ortaya
Sizin motivasyon kaynağınız da bir şeyleri başarma arzunuz anladığım kadarıyla. Aslında iyi bir noktaya da değindiniz kendini kasmak, ciddi davranmak. bir iki video denememde bu problemi yaşadım. Edit programıyla hatalarımı kesebiliyor olmama rağmen ben minimum hatayla videoyu çekmeye çalışıyorum her seferinde( Biraz takıntılı olmamın da etkisi var tabii, mesela tek sayıda olan hiçbir şeye tahammül edemem). Örneğin bir yazılım dilini anlatan bir video çekiyorum diyelim, ister istemez ciddileşiyorum. Böyle olunca da takıntılarımın da etkisiyle keyif alamıyorum. Hem keyif aldığım, hem de bilgi alışverişinde bulunduğum bir kanal oluşturmak istiyorum. Tekrar tekrar teşekkür ederim. Yorumunuz çok değerliydi.