Eğer hocam ben hakaret ettiysem birine saygımı aştıysam inşallah ban atarlar. Ama ilk mesajları okursan görürsün kim hakaret etmiş. Ben eleştirmekten yanayım zaten. Benim sözde Üstadımın ben pozitif yönünü alırım negatif yönünü almam. Dünya'da sadece pozitif olan bir insan yok elbette her insanın eksiği yanlışı var.
Bosverin hocam düzgün okuyan görür zaten tartışma çıkaranları
dayı kim nerede senin sözde üstadına hakaret etti söylesene ? git alıntıla mesajımı gel şurada hakaret ettin de ben de gelip özür dileyim.
tekrar söylüyorum , senin kimi sevdiğin GRAM UMRUMDA DEGIL .istiyosan o adama tap , yorganını o adamın resimleriyle doldur. BANANE
ama sen gelip " sizi kudurtmak için yaptım , hadi başka kapıya " gibi ezik bir uslupla cevap verdin bana
hala gelmiş bu tarz rezil bir uslupla muhattap olmam da benim hatam. iyi forumlar
Kıyas yaptığın insanlara bak

açık açık yazardım sana burada ama neyse
Forum kuralları gereğince de, bu şekilde bir olayın bilinçli yapılması ve yapıldığı kişi tarafından söylenmesi zaten başlı başına propaganda olduğunu gösteriyor.
Yetkili arkadaşlara güvenimiz her daim sonsuzdur. Umarım incelenir ve gerekli şeyler yapılır.
Arkadaşlar azıcık ABDden bahsetsek nasıl olur?😁