Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bilen yazılımcıyla bilmeyen yazılımcı aynı "yazılımcı" kefesine koyulduğundan olsa gerek. Her yazılımcı yazılımcı değildir zaten bazıları gerçekten zeka ve anlayış olarak yerlerde bazıları ise sanırsın küçük dağları kendisi yarattı. İlginç durumlar.
Themeforestta bir tema satın aldım ve temada elementor desteği yoktu gerçekten splash sayfasında hiç bir yerinde elementor ile uyumlu yazmıyordu ki zaten beraberinde elementor eklentisi değil başka bir seçici kullanıyordu. Elementor yükledim çalışmadı çalışmadı derken buton eklenmiyordu linkleme yapılmıyordu bir objeyi taşıyamıyordun falan çalışmıyordu işte. Tema sahibine mesaj attım giriş bilgilerini istedi ve 2 saatte çözdü. Yaptım dedi fakat normalde elementor ile uyumlu değil temamız ama sizde bir sorun olmayacaktır şu an en güncel ve elementor ile uyumlu sürümü sadece siz kullanıyorsunuz dedi. Teşekkür ettim yoluma devam ettim. İşin garibi splash kısmında hala elementor uyumludur yazmadı. Resmen özel iş yaptı işimi çözdü müşteriye mahçup olmadım. Parasını hak ediyorlar çok özür dilerim ama bunun çeyreğini yapacak anlayışlı yazılımcılara sahip değiliz hepsi yurtdışına özeniyor yurtdışından gelen hizmet anlayışını anlatmıyorlar ama.