Ekonomik şartları ülkemden daha iyi olan yerlerde yaşayabilirim.
Vatan, Millet ayağına burada sürüneceğime gider orada iyi bir hayat yaşar ülkeme tatile gelip döviz getiririm

.
Unutmadan; Vatan Millet Bayrak diyenlerin %99'u benim hayat standartlarımdan daha iyi yerlerde yaşıyorlar. Bu yüzden şakşakçılığa gerek yok. Fırsat da bulabilirim bu attığım konu biraz trajikomik. Bisiklet sürerek hayatımı idame ettirebilecek şartlarda olabiliyorum. Burada ise bisiklet sürebilmem için para ödemem lazım. İnsanların bana dikkat etmemesi, kazalar, saygısızlık, maddi sıkıntılar, ekonomik imkanlar, sosyal hayat olarak baktığınız zaman aradaki UÇURUMU görebilirsiniz
12 Avrupa ülkesine ihracat yapıp dövizin yüksek kalmasını isteyen forumdaki tek insanım. Senin hayal kurduğun yerlerde benim ayak izlerim var senden önce gittim gördüm ticaret yaptım. Bir ev kirası 800-900 eu her şey vergili ben bir şeyi savunmuyorum. Ama içinde bulunduğunuz hayal dünyasından çıkın. Oralarda yaşamak ilk etapta o kadar basit değil çalışma iznin olmadığı için rezil ücretlere calisacaksin en basiti. İsviçre'de çalışma izni alan 4000 frank ortalama maaşı var kaçak çalışan 2.500 frank. Ev kirası 1300 frank. Almanya'da Berlin'de 1+1 ev 900 Euro kirası en kötü ev o da. Ortalama 1.500 Euro asgari çalışanlar var. Önce ne demek istiyor insan diye ölç tart. Senin hayallerini yaşıyorum kusura bakma. Dövize kafa atiyorum ve üretiyorum bu saatte uyumam lazım güne sabah 6 da başlıyorum ama çalışıyorum hala neden? Bir seyler olsun diye.. Az önce Amerika'dan 20.000 dolarlık sipariş aldım. Her türlü de kanıtlarım.
Umarım her şey gönlünce olur.