İlk başta cloudflare yok iken site sorunsuz çalışmaktaydı. Daha sonra Cloudflare aktif edildiğinde de sorunsuz çalışmaktaydı. Railgun aktif edildiğinde Error 524 hatası vermekte şuan
Merhabalar : Railgun hizmetinin sizin wordpress ayarlarinizla herhangi bir ilgisi yok, eger Railgun aktif edildiginde timeout olusuyorsa bu Railgun hizmetini providerinizin saglayamadigi yada bir takim teknik sorunlar oldugu anlami tasir.
Railgun aslinda bir sikistirma protokoludur hizmetin tam olarak ne oldugu hakkinda burayi inceleyiniz :
https://www.cloudflare.com/docs/railgun/intro.html
Cloudflare de static iceriklerin %66 'si otomatik olarak cachelenir geri kalan %34 civari cache almadigi icin Railgun prokolunu kullanmaya izni olan Cloudflare partner sirketleri ozel bir yapilandirmayla bu protokolu musterilerine sunarlar.Musterilerin herhangi bir eklenti yada ayar yapmasi gerekmez html gibi bir takim icerikler onbelleklenmeye baslar.
Yani kisaca sizin wordpressde birseyler degistirerek cozebileceginiz bir konu degildir.
iyi calismalar.