KONUYU SÜREKLİ GÜNCELLİYORUM
(En yeni haberler en üstte olanlar)

#SONDAKİKA Seçimin sonucuna tamamen karşı çıkıyor olsam da 20 Ocak’ta sorunsuz bir şekilde görevi Biden’a devredeceğim. — Trump

#SonDakika ABD'de Joe Biden'ın başkanlığı Kongre tarafından tescillendi

#SONDAKİKA
ABD'nin Virginia eyaletinde olağanüstü hal ilan edildi

Trump: “Uzun bir süre kötü ve haksız davranılan harika vatanseverlerin elinden büyük bir seçim zaferini küstahça ve acımasızca aldığınızda bunlar olur. Sevgi ve barış içinde evinize gidin. Bu günü asla unutmayın!”

#SonDakika
ABD Kongre Binası'nda polis tarafından vurulan kadın eylemci hayatını kaybetti!

ABD Savunma Bakan Vekili Miller, Washington Ulusal Muhafızlarının tamamının aktif hale getirildiğini bildirdi

ABD Kongresi önünden aktardı: Göstericiler binayı boşaltılıyor.

SON DAKİKA:
DEMOKRAT B. SANDERS: İKİ HAFTA İÇİNDE GİTMİŞ OLACAK.

NBC kanalında ABD'deki olayları anlatan muhabir Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklamayı "düştüğümüz hale bakın, bir diktatör tarafından yönetilen Türkiye bile bize akıl veriyor" diye yorumladı.

SON DAKİKA
Türkiye bizimle dalga geçiyor.
- CNN

Mustafa Şentop: ABD'deki olayları endişe ile izliyor; tarafları öncelikle sükunete davet ediyoruz. Daima hukuk ve demokrasi içinde sorunların çözüleceğine inanıyoruz. Türkiye olarak her zaman hukuktan ve demokrasiden yana olduk; herkese de bunu tavsiye ederiz.

Twitter, Donal Trump'ı engelledi.

SON DAKİKA
Eski CIA direktörü ve Savunma Bakanı Leon Panetta: BU SORUNUN ÇÖZÜLMESİ İÇİN ORDU KULLANILMAL
I.

SON DAKİKA
Eski CIA direktörü ve Savunma Bakanı Leon Panetta:
50 yılı aşkın kamusal hayatımda, böyle bir ayaklanma görmeyi asla beklemiyordum.

Polis Teşkilatı: 13 kişi tutuklandı. Hiçbiri Washington'da yaşayan kişiler değil.

SON DAKİKA
Beyaz Saray eski iletişim direktörü Alyssa Farah: Trump için çalıştım. Beni duyun. Seçim çalınmadı. Kaybettik. Sonuçları kabul etmeliyiz.

Polis Teşkilatı'ndan açıklama: Sokağa çıkma yasağına uymayanlar tutuklanacak.

SON DAKİKA
TRUMP'IN AVUKATI R. GIULIANI: DÜN GECE GEORGIA'DA YAPILAN SEÇİMLER AÇIKÇA HİLELİ!

SON DAKİKA
TEMSİLCİLER MECLİSİ ÜYESİ AYANNA PRESSLEY: TRUMP DERHAL GÖREVDEN ALINMALI.

Swat ve FBI kongre binasına girdi

SON DAKİKA
İNGİLTERE BAŞBAŞAKANI BORIS JOHNSON: UTANÇ VERİCİ.

SON DAKİKA
FBI, SWAT teçhizatıyla kongre binasında ilerliyor.
- Washington Muhabiri Michael S. Schmidt

ABD KONGRE BİNASI 1814'TEN SONRA İLK KEZ İŞGAL EDİLDİ.

SON DAKİKA
ABD'li gazeteci Jim Rutenberg: Trump mahkemelerde yapamadığını mafyayla yaptı. Biden'ın başkanlığını ertelemek istiyor.

SON DAKİKA
TRUMP YANLILARI KONGRE BİNASINI YAĞMALAMAYA BAŞLADI

SON DAKİKA
AMERİKAN SİLAHLI KUVVETLERİNDEN BİR YETKİLİ: ÇOK SAYIDA PROTESTOCU OLDUĞU İÇİN TEMİZLEMEK BİR SAAT DAHA SÜREBİLİR.

SON DAKİKA
TRUMP: ACINIZI ANLIYORUM. SİZİ DUYUYORUM. SEÇİMİ ÇALDILAR. AMA ŞİMDİ EVİNİZE GİTMENİZİ İSTİYORUM
.

SON DAKİKA
BİTCOİN 36.300$ YENİ ATH!

NATO'dan ABD'de yaşanan olaylara ilişkin açıklama: ABD'deki görüntüler şoke edici, seçim sonucuna saygı gösterilmeli.

SON DAKİKA
KRİPTO PARA PİYASASININ DEĞERİ 1 TRİLYON DOLARA ULAŞTI!

Joe Biden'dan ilk açıklama: Demokrasimiz benzeri görülmemiş bir saldırı altında.

SON DAKİKA
JOE BİDEN: BU BİR AYAKLANMADIR.

SON DAKİKA
KONGRE ÜYESİ SETH MOULTON: BU ONUN SUÇU. TRUMP DERHAL BEYAZ SARAY'DAN ÇIKARILMALI.

SON DAKİKA
Joe Biden: Bu muhalefet değil.

Pelosi ve Schumer'den açıklama: Başkan Trump'ı, tüm protestoculardan ABD Kongre'sini derhal terk etmesini talep etmeye çağırıyoruz.

ABD Başkan Yardımcısı Pence: Olaya karışanlar yargılanacak

SON DAKİKA
Cumhuriyetçi senatör Kevin McCarthy: Ülkemiz bu hale düşmemeliydi.

SON DAKİKA
ULUSAL MUHAFIZLAR VE FEDERAL KORUMA BİRLİKLERİ TRUMP'IN EMRİYLE HAREKETE GEÇİRİLDİ.
Beyaz Saray basın sözcüsü Kayleigh McEnany

SON DAKİKA
ABD'li gazeteci Lester Holt: Bu bir darbe girişimidir.

https://twitter.com/Murathniq/status...903633921?s=19

https://twitter.com/sewra_38/status/...485132289?s=19

https://twitter.com/FOXhaber/status/...183835137?s=19