hocam kişi bazlı kullanımda olacağı ve HWID ile entegre edileceği için bence siber saldırılık bir durum yok. Teşekkür ederim yine de fakat vesile olmak isterseniz bir daha konuya değil de pm'den yazmanızı tavsiye ederim satıcılara. Bu bir satış konusu, değerlendirme/tartışma konusu değil.
yanlış anlamışsınız hocam beni kusura bakmayın, siber saldırılık bir durum yok evet ancak amaç local'de olsa veriyi kriptolu şekilde koruyabilmek, zip,rar pass yapmak buna göre daha sağlıklı o halde. yani fiziki olarak veya localde veriyi koruyabilmek ise maksat daha sağlıklı olmalı kanaatindeyim.
Ayarıca " (algoritmanın kırılması imkansıza yakın.) " dediniz ve bir müşteri gözü ile baktığım da , sorduğum da - aldığım cevaplar neticesinde bunun o kadar zor olmadığını dile getirmek istedim.
Saygılar.