Site Adı : Evcil hayvan sahiplendirme platformu Site Adresi : www.petscim.com Açıklama : Tamamen tesadüf eseri edindiğim alan adını, ilgi alanım olması nedeniyle projelendirmek istedim. Bu yüzden de bu platformu kurdum. Şu anda içerik konusundaki eksik bir site ancak gerçek dışı ilanlar yüklemek yerine, herşeyin tamamen kendiliğinden gelişmesini bekliyorum
Açıldığı Tarih : 05/01/2020
Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri; Kısa vadede; evcil hayvan sahiplendirme platformu olarak insanların dikkatini çekebilmek. Bazen ne yazık ki evlerimizde baktığımız dostlarımızla iş, okul, aile nedeniyle vedalaşmamız gerekebiliyor. Eğer ki çevremizde sahiplenmek isteyen tanıdıklarımız çıkmazsa da ne yazık ki barınaklara teslim ediyoruz. Barınaklarda da hayvanların yaşamlarını devam ettirmelerinin ne kadar zor olduğunu, barınaklardaki hayvanların bakışlarına şöyle bir kaç saniye bakarak anlayabilirsiniz. Bu nedenle insanların dikkatini çekerek, evcil hayvan sahiplenmek isteyenler insanlar ile evcil hayvan sahiplendirmek isteyen insanları bu platformda buluşturmak. Bir nevi
hayvanlar aleminin sarı sitesi olabilmek
Orta vadede reklam sayfamızda, evcil dostlarımız için
herhangi bir ücret karşılığı değil; hizmetlerde üyelere sunacakları indirim karşılığı anlaştığım evcil hayvanların yemi, temel ihtiyaçları için ürün tedarik eden petshoplar ve hayvan dostlarımızın olmazsa olmazları her ilde bir veteriner ile anlaşarak; kedi-köpek-kuş sahibi insanların daha uygun fiyata ihtiyaç duydukları ürünleri alabilmelerini ve de düzenli aşılamaları / tedavilerini sahiplerinin bütçelerini yormayacak şekilde tesis edebilmek. Bunun için eğer sizler de gönüllü olmak isterseniz,
iletişim sayfası üzerinden benimle irtibata geçebilirsiniz.
Orta vadede bir diğer hedefim ise blog sayfasındaki içerikleri ve sosyal medyayı etkin şekilde kullanarak insanlara hayvan sahiplenme konusunun küçük çocuklarının bir kaç yaz tatili boyunca eğlenmesinden daha ciddi bir mesele olduğunu anlatabilmek ve de hayvan dostlarımız ile alakalı çeşitli faydalı bilgileri sizlere sunabilmek. Bu süreçte makalelerin doğru bilgileri yansıtabilmesi adına şimdiden kütüphaneme kitapların siparişlerini verdim bile
Uzun vadede günlük 1.000 tekil hiti yakaladıktan sonra, çevremdeki barınaklar ile görüşerek barınaklarda sahiplendirilmeyi bekleyen dostlarımızın ilanlarını buraya tek tek yükleyerek barınaklardaki yavruların da kısa zamanda sahiplendirilmesini sağlamak.