brkcnklm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kategori kurallarına sponsorlu konular hariç hediye verilemez yazsalar canıma minnet ben de ona göre açarım konuyu. Burada asıl merak ettiğim şey bir önceki yorumumdaki arkadaşa da dediğim gibi adwords alım satım kategorisinde açtığım konuyu silip yanlış kategori diyen moderatörün ne yapmaya çalıştığını anlamak...
Eğer sen hediye verdiğinde, hediyeyi alan müşteri taban fiyatın altında ödemiyorsa bence sorun olmaz. Alıntıladığın mesajda verdiğim örnekteki durum yoksa hediyeden sorun olmaz. Ama hediyeli paketi alan müşteri tane başında taban fiyatın altına düşüyorsan konun kaldırılır.

Ben sponsorlu reklam verdiğim zaman, kategoride taban fiyatın altında ürün satan var mı diye ofiste kontrol ettiriyordum. Öyle bir konu olunca hem kendim report ediyordum hem üyeliği olan arkadaşlardan rica ediyordum. Eminim tüm sponsorlu konu sahipleri de bunu yapıyordur. Yoksa ödedikleri para boşa gider. Taban fiyat uygulamasının bir anlamı kalmaz.

Moderatör arkadaşın neyi kastettiği konusunda bir fikrim yok. Belki 150 hesap geçiyor diye yapmıştır.