Arcenia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, A 101 ve BIM yapıyor dedim hala arkasındayım kıvıran birisini görüyorsan ekran parlaklığını biraz daha aç görmezsin.
Sen zincir marketleri sadece A 101 BIM olarak görüyorsan yazık. Migros, Şok, CarrefourSA, Metro, Ekomini gibi marketler ne mahalle bakkalı mı ? BIM 4-5 kat daha büyük sadece.
Evet arkadaşımdan öğrendim, ben market sektöründeki operasyonel sürçete değilim ben pazarlamanın operasyonel sürecindeyim sizin anlamanız biraz kıt galiba.

Sana A101 den ve BIM den ürün örneği vereceğim aynı fabrika çıkışlı üreticileri aynı, gıdaların içeriği aynı, fiyatları farklı sonra burada özür dileyip bu forumdan bir daha dönmemek üzere gideceksin. Al sana iddia. Akşam da senin için uğrar bi fotoğraf çekerim. Hatta sana bu konuda direk pazarlama bölümünden birisinin ürün politikaları hakkında yazdığı tam da söylediğimi anlattığı makale göstereceğim.

Sen benim gözümde bilgisiz bir insansın yani sana neyi ispatlamak için uğraşayım sana ayıracak vaktim bile yok, vakit kaybısın.

"4. son olarak şimdi de tanıdığım kimse yok rakiplerini tanıyorum diyorsun. Az daha konuşsak kim bilir daha nasıl kıvıracaksın? "
Nasıl bir vakit israfısın ki "xxxxxx zincirinin HR'ında çalışan çok yakın bir arkadaşım var" cümlesini A101 yönetiminde ve BIM yönetiminde çalışan arkadaşım var olarak algılamışsın. Vakit israfısın cidden algıların bozuk gelmiş burada vaktimi yiyorsun.

Bir şirketin politikalarını bilmeniz için orada çalışmanıza gerek yok rekabet ediyorsanız aynı sektörde zaten bilirsiniz. Bu her sektörde böyledir biraz aklı ve ticari geçmişi olan rakiplerinin politikalarını ve izledikleri süreçleri yakından takip eder, rekabet edebilmek için bunu yapar. neyse senin uçağın kalkmadı mı hadi A101 CEO su seni bekliyor OTTOMAN gelsin de soru cevaplayayım diye. Hadi hadi sen bi uç.

Şuan 5 dakikamı yedin ya ben sana gereken kanıtları sunarım 30 dakikamı harcarım, forumu bırakacaksan tabi yoksa senin gibi birisine vaktimi israf edemem. Ha sonrasında bırakmazsan o da senin şerefin olur.
Tümünü okumaya tenezzül etmedim. Çünkü boş birisisin ve boş sallıyorsun. O nedenle hepsini okuyup vakit harcamadım. Sen diyordun ki 2 ürün koyarlar. Yani amaç kendi ürününü satmak değil markayı satmaktır. Benim cevabım bunaydı. Şimdi diyorsun ki iki ürün atcam üreticisi aynı. Bunu zaten cümle alem biliyor. Adam kendisi çikolata yaptırmak için fabrika mı kuracaktı? Sen ilk dediğin şeyi ispatla. 2 ürün koyarlar birisi marka diğeri kendi ürünü. Yani amaç kendi ürününü satmak değil markayı satmaktır Bu söz sana ait değil mi? İşte bunu ispatla. Birde lütfen boş boş zırvalama. Özet geç. Çünkü senin gibi milletin lafıyla hareket eden birisi değilim. O yüzden düşünmeden başkasının aklıyla hareket etmiyorum. O nedenle de senin gibi beynim yorulmamış olmuyor. Kullandığım için yoruluyor. Ha yine diyeyim pm at ispatlarını. Burada boşuna senin gibi gereksiz birisiyle tartışıp milletin vaktini çalmayalım.