ErginYilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, hocam özlüce, Balat altınşehir, fatih sultan Mehmet bulvarı, hipodrom, podyumpark, Üçevler, beşevler tarafına bakabilirsiniz. Görükle de güzeldir fakat gece hayatı ve ddiğer illegal işler biraz hızlıdır. Doğma büyüme Bursalıyım, merak ettiğin özel bir şey olursa PM atabilirsin. Her mahallesine girmiş çıkmış biri olarak bilgi aktarabilirim. Bursa candır can gelen gitmek istemez.
Değerli hocam çok çok teşekkür ederim. Gece hayatı konusunda okeyim, 18 yaş üstü insanların hayatlarını nasıl yaşayacakları da özel alanıma girmedikleri sürece beni ilgilendirmiyor ancak Görükle'den Nilüfer'e gitmek için iki vasıta gerekiyormuş sanırım dolmuş + metro olarak. O nedenle Görükle'yi eledik. Eşimin (muhtemelen o da Nilüfer taraflarında bir iş bulur) ve benim ulaşım masrafımız aylık 600 TL üstü oluyor.

AhmetCAKIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görükle ama kafan kaldırır mı bilmem. Özlüce, Fsm, beşevler, yüzüncü yıl, 23 Nisan bu mahalleri de düşünmek lazım.
Merhabalar, çok çok teşekkür ederim. Listeye yazdım hepsini.

Astra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yer tavsiyesi yapmayacağım. Bursa'dayım. Bu süreçte yardım edebileceğim bir konu olursa mesaj atabilirsiniz.
Hocam gerçekten çok çok teşekkür ederim.