F12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10 markası sadece Türkiyede patent yaptırdıysanız size aittir ancak öyle bile değil ne yazık ki...

aklınızca beni aşağılayıp, bana gülüp ne güzel serotonin, endorfin, dopamin salgıladınız mutlu oldunuz bunu bozmak istemezdim ama... buyrun... iyi çalışmalar

kurnaz arkadaşım bilmeden çok fazla yazıp artistlik yapmaya çalışıyorsun. Seni aşağılayan yok kendini hemen mağdur durumuna sokma çabalarına girme.

Bahsettiğimiz konudaki işlemleri sahte-kar, dolan-dırıcı Türkiye’de tescil ettiğim markayı Türkiye’de kullanıyor! Benim kendi marka tescilimi kullanıyor. Benim kendi Domain adımı kullanıyor. Önce r10.com market yazmadığı için sorun olmaz dediniz onu gösterince lafları değiştirip aynı şeyleri tekrarlamaya devam ettiniz. Adam bildiğiniz hırsız. Verdiği şirket adresi izmir foça daki benim adresime yakın biryer ve sahte kısaca adamın herşeyi fake sen kendini zeki sanıyor olabilirsin fakat bilgi konusunda çok bilgili bir kişiye benzemiyorsun. Çok bilmeden yazmak iyi değil.

CB avukatından daha mi iyi biliyorsun yaptırım olup olamayacağını? R10 ve Şahsımın Avukatı olan Her iki avukatta yapılabilecekleri söylediler sen bence bekleyip olup olmayacağını izle. seyit konusunda da böyle söyleyenler vardı. Ben böyle konularda hiçbir şey yapmadan bekleyecek bir adam değilim kişinin detayları belli olsun o da yeterli bana👍🏻

Adam milleti kandiracak dolandırı-cılık yapacak sizde birsey olmaz hocam diyeceksiniz. Yok neymiş marka tescili bilmem neymiş. hadi ya o kadar kolay mı bu işler? ben başkası değilim hocam benim adımı, markamı izinsiz olarak kullanıp, milleti kandıran, dolan-diran adamı ezer geçerim. Bence bekle, izle ve gör.