Geçmiş olsun böyle şeyler yaşanabilir ama yorumları okudukça dehşete düşüyorum. Yıllardır mobil uygulamalara back end geliştirdiğim için Türk firmalarıyla çalışıyorum ve gerçekten kaliteli iş çıkarıyorlar.
F/p olarak iyiler
Uptime olarak iyiler
Destek olarak iyiler
Ülkedeki kapasite ve kur sorunlarına rağmen harika işler çıkarıyorlar. Bu tip sorunlar her yerde başınıza gelebilir, güncel yedeğiniz yoksa bile bile lades demişsiniz.
Hali hazırda İlkbyte(netinternet) ve Güzelhosting'le senelerdir çalışıyorum. Sorun yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmez. Yaşarsam da bu işin doğası budur ne yazık ki.
Yüzlerce dolarlık aws faturaları yerine çok uyguna güzel hizmetler alabiliyoruz kıymetini bilelim.
Bu arada mobil geliştiriciler için ufak bir öneri Firebase'e yönelin. Aylık 1000 lira geliri olan uygulamam free planla idare ediyor (kendi için dezavantajları var elbette).

(Bu arada aylardır yedek almadığımı fark ettim. Hemen bir yedek alayım)