Arcenia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşımın sözüyle ahkam kesmiyorum, gözün kör değilse git migrostaki nohuta bak diyorum.
Aylarca düşünülmüyor dediğiniz operasyonel sürecin de bizzat içerisindeyim merak etmeyin siz anca bilgisizliğinizle tahminler ve varsayımlar üzerinden "akıl(!)" yürütün.

Size şimdi pazarlama dersi vermeyeyim daha önce alacağınız başka dersler var, ama sizin pazarlama dersine de ihtiyacınız yoktur eminim ki sizin 100 tane genel müdür 40 CTO 50 CEO 15 CFO 5 El Arabası 2 Traktör 4 Kamyon 5 bisiklet 2 de kurabiye olarak tanıdığınız vardır.. Saygılar.

(Ayrıca saydığın 3 maddeyi aklı olmayan birisine sorsak o da söyler )
Senin yağtığın staj günü kadar benim yaptığım anlaşma vardır. İlk mesajda a101 bim diyordun şimdi migrosa döndün. Gel cümle alemin içinde seninle iddaaya girelim. Bim ve a101 de süreç senin dediğin gibi mi işliyor, satış politikası buna göre mi belirleniyor görelim. Hodri meydan neyine istiyorsan. Ben seni bizzat bu iki firmanın genel merkezine götürcem ve orada yöneticilerle görüştürcem. Sende sürecin içinde birlikte olduğun kişilerle gel. Ben boş atmam. Gel seni götüreyim gerçekten bu işin içinde olan insanlardan öğren gerçekleri. Öyle atıp tutma. Hodri meydan neyine istersen.