Site adresi (***** ): Ciddi alıcılara PM.
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 20000 TL
Sitenin aylık getirisi: 650-700 (Son 6 aylık ortalama)
Sitenin açılış tarihi: 2019 Haziran
Kategori, sitenin içeriği nedir:Finans
Günlük hit sayısı: 0,8K-1,2K
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçeriği İle satılıktır.
Hosting dahil midir: Karşılıklı anlayış ile 1-2 ay idare edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Satışta hukuki bir problem yoktur.

LÜTFEN OKUYUNUZ...

Arkadaşlar herkese merhaba. Çok emek verdiğim finans sitemi daha büyük yatırımlar için satma kararı aldım. Site uzun süredir belli bir geliri bulunan finans kategorisindedir. Avantajı bu kategorinin TBM oranlarının çok yüksek olmasıdır. bu nedenle tıklama sayılarındaki ufak artışlar bile siteye çok olumlu yansıyor. Gelelim makale işine. Ben bu siteyi elimden geldiğince günlük makale ile besledim. Halende günlük girişler yapmaktayım. Sitedeki hitler birçok yazıdan gelmektedir. Site içerisinde 420 civarı makale vardır. aldığım geçen senenin haziran ayıydı. Bu zamana kadar 190 civarı makale girmişim. Burada ciddi bir emek var yani. Siteye hiçbir reklam almadığım gibi hiçbir seo çalışması da yaptırmadım. Hitler tamamen google aramalardan gelmektedir. Sitede 29 Ekim-10 Kasım arasında büyük bir hit düşüşü yaşandı. Nedeni benim site hızlandırma çalışmam da olabilir, google güncellemeleri de olabilir. Tam emin değilim. Fakat site otoriter bir site olduğundan çabuk toparlanmıştır. Günlük girişler sayesinde sitedeki hitler yine eski seviyelerinde yani. Burada yazabileceğim herşeyi yazdım. Lütfen ekstrem sorular sormayınız. Burada tüm bilgiler var. Herkese dakikalarca ayıracak vaktim yok o yüzden ciddi arkadaşlar yazarsa görüşebilirim. Yoğun çalışıyorum.

NOT: Satış 1 hafta sonra iptal edilecektir.
WATSAPP NO: 05070595381
CİDDİ YATIRIMCILARI BEKLİYORUM. ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN...

20000 TL NASIL HESAPLANDI ?

24 X ORTALAMA GELİR = 24 X 700= 17000 TL
SİTEYE GİRİLEN MAKALELER+ HAZIRDAKİ MAKALELER+VERİLEN EMEK+ADSENSE HESABI= 3000 TL

SİTE ADSENSE ÖDEMELERİ

SİTE HİT BİLGİLERİ