KreatifDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar arkadaşlar az önce btc türk prodan alım satım işlemlerinde ve direkt piyasadan alım satım işlerinde hatalar meydana geldi, bununla kalmayıp sürekli 245-250bin TL arasında gidip geliyor, şuan bir çok kişi ne satabiliyor ne alabiliyor. Şuan yaptıkları çok rezalet bir durum.

Bende BTC Türk'ten Binanceye geçmeye karar verdim fakat eğer birisinin üyelik referans kodu ile üye olursam o kişi para yüklediğinde bana ekstra birşey geliyor mu sadece ben yükleme işlemlerinde mi ona gidiyor ? eğer kişi yüklediğinde geliyorsa sürekli alım satım yapan arkadaşlar veya BTC'yi takip edenler binance referans kodunu bırabilir.



Evet referansta her iki tarafta yararlanabiliyormuş inceledim şimdi. %20 komple kendimede alabiliyorum fakat maksimum %50/%50 şeklinde eşitleyebildim işinize yarayacaksa link bırakayım https://www.binance.com/tr/register?ref=DGQI3ZTQ