murattanyel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
akpınar der susarım, emek değil akpınar
Akpınar tarafına Google Maps'ten baktım ancak biraz uzak kalıyor sanki.

bilal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3evlerin dağa yakın kısımları olabilir. Ama ulaşım sadece otobüs.
kültür çok içerde kalıyor ortada yani.
Sıralama yapacak olursak
3evlerin dağa yakın kısmı
Konak
Kültür
Çok çok teşekkür ederim değerli hocam.

VictoryLoves adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yerlisi olarak hoş geldiniz diyebilirim
söylenenleri pek umursamadım , anlatıldığı kadar "berbat çirkin ıyk kötü" diye bi olay yok , arayışınıza bağlı herşey , efendi bir ortam arıyorsanız gittiğiniz yerler de evlerden bile oranın nezihliğini yada rezilliğini anlayabilirsiniz.
bursa için enn kötü denilebilecek mahallenin bireyi olarak , 50 kuruşçu gençlerimiz temizlendi toplumdan biz de öyle bir durum yok!
maaşınız +5k üzeri değilse nilüfer de kalamazsınız , altı varolduğunu düşünerek yazıyorum
efendi uygun düzgün adam gibi bir gelecek ve hoş manzaralara tanık olabileceğiniz "çekirge meydan yada gelişinde ki kültür park tarafları"
bu yerler de öyle teşko bulunsa da rutin avcılık sebebiyle volta atmaktadırlar, kalıcı olmazlar asla. maximum 15 dakika ile 2 saat arası izlem yapar ve giderler.
bursa 2 ye ayrılır bu kaçınılmaz bir gerçektir , kent meydanından öncesi ve kent meydanından sonrası (asgari ücret - asgari ücret üstü) - yetişen çocuklar da bu maaşlara göre eğitim alıyor genelde.
bahsettiğim 2 adres harici bir yer için de ev tutarsınız tabi kimse kimseyi yiyemez , şahsen mahallem de en güzel lüx evler bile 100k buraya da beklerim yani çok kral dairelerimiz var^^

edit - bu arada ulaşım çok iyi hiç sıkıntı yaşamazsınız o konu da , bi yerden bi yere ne kadar uzak olursa olsun hep aynıdır min 15 dakika max 30 dakika
ulaşım iyi , tek bi alan da toplulaşma yok bursa için , hatta iyi de demiyorum mükemmel "sadece" bursa için.
İçten dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Bir Antalyalı olarak Bursa fikrine ısınamasam da mecburiyetten kendime küçük bir Antalya semti bulmaya çalışıyorum diyebilirim. Ondan böyle kriterli kriterli* arama yapıyorum. Kültür parkın fotoğraflarına baktım müthiş gözüküyor.

alce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaslar nilüfer demiş ama bir bursali olarak söylüyorum bursanin 3/1 'i nilüfer 😀 podyum park civarına bak hocam nezihtir .
Hemen kiralık dairelere baktım, ilanlarda çevrenin fotoğrafları çok ilgimi çekti. Güzel bir yere benziyor ama sanki buraların kekosu da ben olurum gibi geldi.