thetemizer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site benim üzerime değil ve yayınlayan ben değilim bu durumda
Whois kayıtlarında şikayet tarihinde site eğer sizin üzerineyse siz o yazıları yayımladığınız için siz suçlusunuz.

Eğer hala o yazılar yayındaysa şu anki sahibi de suçlu.

İkinize de patlıyor şu anda. Sattığın kişinin umursamaz tavrı can sıkıcı. Karşı tarafla orta yolu bulup dava açılmadan çözmenizi tavsiye ederim. Fikri ve Sınai Haklar Kanunu cidden çok sıkıcı ve hakkı eğer çaldıysan cezayı mutlaka veriyor.

Buradan da söylüyorum özgün içerik üretmeyeceksiniz sakın Türkçe site işine girmeyin artık . İstanbulda birkaç hukuk bürosu biliyorum bu işler için özel yazılımlar geliştirip çalışıyorlar. Önce karikatürcüler sonra diğer işler için de bu davalar açılacak. Benim de Türkçe domainlerim vardı değerlendirmek için kullanmayacağım. Forumdan bir eğitim aldım yabancı içerik üretmeyi düşünüyorum. Zaten KDV yükümlülüğü yaratırken bu Türkçe içerik bir de FSİK diye en ufak görselden 5000 6000 TL para istenilen bir olayla baş edilmez.

BTK her bilgiye erişebiliyor. Domain firmaları zaten bilgi vermek zorunda vermezse sahibi hakkında yakalama kararı çıkartılıyor. Cloudflare ile gizleseniz bile Cloudflare bilgi istenildiğinde anında veriyor. Bu iş çok tehlikeli.