@Coşkun Çetin; hocam bende size özel mesaj attım size ulaşmak için başka yolum yok mesajımı okur musunuz.

Sormak istediğim konu 15 yıllık üyenizim. Hep diyorsunuz moderatör haksızlık yaparsa bana ulaşın. Kaç kere mail attım özel mesaj yazdım ama ulaşamadım. Size nasıl ulaşabilirim. Geçmişime bakın tertemiz bir üyeliğim var 15 yıllık. Ancak ciden ilk defa inanılmaz haksızlığa uğradığımı ve taraf tutulduğunu düşünüyorum. Haklı olduğumu 10 larca üyede gerek bana yazarak, gerekse konuya yazarak kendilerininde mağdur edildiğini dile getirdi. Ancak olay sonunda ben ban cezası aldım. Hemde kanıt göstermediğim gerekçesi ile. Halbuki konuda suçladığım kişi suçunu kabul etmiş benim durumdaki onlarca arkadaşta mağduriyetini dile getirmişken.

Birde ricam olacak bu eksi trade sildirme işinde herkes kafasına göre sildirmeye başladı çok uzun zamandır. Lütfen buna bir önlem bulun. Eksi trade kullanıyoruz haklıyız arkamızı dönüyoruz eksi trade silinmiş.

Bir diğer konuda haksız yere eksi trade vermenin cezası lütfen 1 gün ban olsun. Kime haklı yere eksi trade versek sen bana bunu yaparsın ha diye yapışrıtıyor eksiyi. Hadi biz koşuyoruz sildireceğiz diye.