Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, yeri geldi sabahlara kadar orasına ayar burasına ayar çekicez diye çok uğraştık.
Bugün bi yerini düzeltsem yarın farklı bi yeri bozuluyordu. bende artık bakmaz oldum.
En son kontrol ettiğimde konu içine farklı makaleleri gömdüğünü (başlık), daha sonrasında kalan makaleyi kestiğini gördüm.
Hemen çıkma oranı %60 , 65 idi
Son 3 gündür %25 - %30 olarak seyrediyor. Bu benim sektörüm için çok çok iyi.
İç linkleme yaptım, bunu bi ara detaylı anlatacağım.
Sayfada dolaşma süresi bi hayli fazlalaştı.
Son durum
Hit düşmesini bekliyordum, tamda 07/01/ tarihinde düştü bakalım ne zamana toparlayacak. https://prnt.sc/wicgdf
Not : daha tümü yönlenmedi. Tamamı yönlendikten, google cacheyi sildikten sonra hitlerimin artacağınada çook inanıyorum.
Tbm düşmedi, aynı şekil devam ediyor. Hatta bazen düşüyordu tıklama arttıkça , şuanda normal yani 40 50 kuruş 70 kuruş olarak devam ediyor.
Sayfa to kesinlikle yükseldi....
Şimdilik diyeceklerim bu kadar.
Konuyu 15 20 gün sonra tekrar güncelleyeceğim.
Eğer ki, AMP'yi sıfırdan kodlamadıysanız veya TÜRK, bizden birinden amp eklentisi alıp a dan z ye bilgi sahibi değilseniz kesinlikle amp kullanmayın.
Google sayfalara öncelik veriyor, tbm, kazanç yükseltiyor falan kesinlikle hikaye. Kulaktan dolma bilgilerle yol alacağız diye 1 senem geçti. Bilmediğim şeyi öğrendim sonuç koca bi hiç.