2 site için adsense onaya gönderdim 1 gün ara ile çok ümitli olduğum sitem onay almadı ama boş site onay aldı anlam veremediğim bir şekilde neden böyle oldu acaba, önem verdiğim sitem her kategoride 10 özgün içerik, Hakkımızda, Künye, Gizlilik ve Çerezler, Sorumluluk Reddi Şartları, Kullanım Sözleşmesi, İletişim sayfaları var çerez eklentisi kurulu, diğer sitem ise tek kategori 40 makale var özgün olarak ama diğer sitedeki saydığım hiçbir sayfa yok, peki neden böyle oluyor diğer siteye 6 defa adsenseye göndermeme rağmen onay almadı.

edit: 20 gün önce adsense onayı için konuyu açtım dediğim gibi yine boş siteye onay aldım (boştan kastım sadece içerik var, hakkında, gizlilik vs hiçbiri yok, hiçbir kurala uymadım diyebilirim.) yine istediğim siteye onay alamadım ama farklı bir siteye onay aldım

nasıl aldım:
öncelikle siteyi kurdum tek kategori daha sonra içerik girişine başladım her gün duraksamadan
bu arada onaya da gönderdim daha öncesinde bu taktiği denemeden birkaç kez yönlendirme ile farklı arkadaş ile çalıştım oda red aldı
1, 1.5 hafta sonra red geldi tahminimce temadan kaynaklı olacak çünkü tema 1 içeriği üstte, ortada ve altta olmak üzere 3 defa paylaştı burdan olabilir diye düşünüyorum
sonra sitede kategorileri çoğalttım çoklu gösterim olmasın diye
içerik eklemeyi bıraktım tabi bu sırada onaya da göndermedim bekledim diğer siteyi gönderdim belki onay alır diye hala bekliyorum cevap gelecek diye
dün baya sıktı artık ümitsizce onaya gönderdim onaylanacağından gram ümitli değildim, bugün adsenseye girdim uyarı gelmişti bi an korktum hesaba bişey mi oldu diye ama onay aldığım sitenin txt dosyası yokmuş onun için uyarı gelmiş

inanmayan olabilir ama siteleri burdan paylaşmayacam isteyene özelden gönderebilirim.