sözleşmenizin 11 ayı varken neden ekstra bir 24 ayı kabul ettiniz ki? bence hatayı kendinizde aramalısınız
12 ay üzerinde yapılan sözleşmeler cezai bedel olmadan iptal edilebilir diye biliyorum. İsterseniz iptal edip farklı operatöre geçebilirsiniz. Bize bilgi vermeden zam yaptılar sağolsunlar.
Niye kabul ettiniz hocam daha sözleşmeniz varken ?
o an aklıma gelmedi fakat şimdi arayıp iptal ettirmem mümkünmüdür acaba ?
Telekom pazarlamacıları ********. Sözleşme üzerine sözleşme yapmayı severler. Bu sözleşmeden cayma hakkınız var. Kullanın zira öncekinin bi hükmü kalmaz. Sözleşmeniz var iise bu sözleşmenin fiyatı değişti diye size dayatma yapamazlar. Sözleşmeler hukukuna göre her madde açık ve nettir. Tek taraflı değişiklik şartıyla dayatma yapılması mümkün değil.
Ama şu da var
Sözleşmeniz 12 ay ise bitmeye yakın olarak arayıp sizi başka yere kaçırmak istemezler. Söz alırlar taahhüdünüz bitince oto yenilenecek diye...
Az çok nasıl bir firma olduklarını biliyorum arkadaşın yanındayım adamlar arayınca önceki sözleşme aklıma gelmedi diye kabul ettim şimdi baktığımda 2023e kadar sözleşme gözüküyor neyse müşteri hizmetlerini arayayım en iyisi