Bundan ortalama 7-8 ay öncesinde r10.net aracılığı ile instagram hesabı satin almak istemiştim fakat "seyyit" adli *********** ile karşılaşıp ortalama 800₺ parami kaptırmıştim.
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığında başlatilan soruşturmada "Ahmet Düger" adıyla dolandiricilik yapilan seyyitin siber aracılığı ile tespiti yapılmış olup tutuklamasi gerçekleşmiş. "Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü" tarafindan arandim ve yarın ifadeye çağrıldım.
@Coşkun Çetin;
Daha durun arkadaşlar

Bunlar tek kişi değil step step. Klavye arkasından nasılsa beni bulamazlar, nasılsa bana birşey olmaz diyip böyle dolan-dırıcılık yapanlar, küfür edenler, saldıranlar o devirler geçti artık. Bugüne kadar sizleri bulamamış olmaları bundan sonra bulamayacakları anlamına gelmez. Sadece gerçek anlamda uğraşacak, çevresi güçlü olan sağlam bir adama denk gelmemişsinizdir
ALMANYA'dan saldırı yapan birisi de öyle diyordu taki evinden alınana kadar

step step herkesi içeri attıracağız en azından artık FAKE isimle takılamayacaklar gerçek isimleri, adresleri kimlikleri belli oluyor tekrar milletin paralarını çaldıkları zaman millete tekrar tuzak kurdukları zaman ziyaretlerine de gideriz diye düşünüyorum.