Doge 2 senede bir böyle patlamalar yapıp eski fiyatlarına geri dönüyor hocam genelde bilgin olsun
Teşekkürler hocam zaten öyle çok büyük paralar ile girmeyceğim canımı acıtmayacak bi para koyup bakacağım ne olacağına.
Doge coin troll amaçlı çıkmış bir coin elon musk sayesinde bu günlere geldi geleceği bence yok denecek kadar az fakat fiyatı düşük geleceğe dönük stok yapılabilir mesela ben yaptım

bakalım yıllar sonra vezir mi ederr rezil mi
Bende aynı şekilde işte sizin gibi parayı atıp unutacağım.
Dogecoin yatırım yapacaksan sürekli al sat yapmanı öneririm
Al sat için bitcoini öneriyorlar genelde aslında

) bilgili birilerinden duyum almadıkça iş yapmayın , 20 Aralık'ta başladığım borsada. Boş gruplarda %50 zarar ettim sonra bir yerde kazanmaya başladım zarar kapandı ve +%70 civarı kar var. Bilgili birilerine ulaşmak isterseniz PM.
Çok teşekkürler hocam yazdım size.
Hocam burada kimse şu coini al veya şunu al diyemez çünkü kripto paralar normal borsa gibi değildir her an her şey olabilir. Bunun haricinde doge coin paper wallet destekleyen bir kripto para. Borsadan alım yaptıktan sonra elinizdeki dogecoin leri paper wallete veya ledger cüzdanlara atabilirsiniz.
Konu dışı not: Alım yaparken tüm sermayenizle asla alım yapmayın ve tek bir yere tüm parayı bağlamayın. Alım yapmadan öncede detaylı bir analiz ve indikatörler sonucunda alım yapın. Sakın kimsenin lafıyla işlem yapmayın. Analiz yapamıyorsanız da internette en azından temel analiz nasıl yapılır araştırın. Kör bir şekilde alım yapmanız kumardan farksız olacaktır.
Yazdığım yorumda herhangi bir yatırım tavsiyesi bulunmamaktadır.
Hocam aslında şunu al bunu al demeleri yerine ben biraz daha genel olarak şuna da bakabilirsin gibi tavsiyeler için açtım konuyu çünkü yeniyim ve körü körüne de gitmek istemiyorum araştırmalar yapıyorum.
Peki siz nereden alım satım yapıyorsunuz güvenilir bir sistem arıyorum bende.