Ben kaç gün okudum da zor karar verdim. Siz nasıl benim yanlış karar verdiğimi düşündünüz? Her şeye muhalafet olma derdine düşmeyin aksi halde saçma sapan mesajlarınız yüzünden gerekli cezayı alacaksınız.
Üstteki mesajım ikiniz içinde geçerlidir.
Konu sahibine gelince.
Konuda insan gibi.
"8 maddeyi yapıp işi teslim edin. Başka bir özellik vs. eklemeyin. Konu kilitlenmiştir."
yazmışım. siz 8 madde de ne yaptıysanız o yapılır. Ne eksik ne fazla.
Ayrıca diğer yönetici arkadaş sizi uyarmış tekrar konu açmayın yine ama o karara da uymadığınız için gerekli cezayı aldınız.
@Mf.Rub; Arkadaşın diğer şikayet konusunu okuyunca durumu anladım , mesajımı düzeltecektim alıntı yaptınız. Bence biraz sakin olmalısınız bu şekilde tavrın yanlış olduğunu düşünüyorum. Ben size her şeye muhafelet olmayın desem hosunuza gider mi? Burası bir forum siyesi. Burada insanlar hakaret , küfür , argo , iftira vb atmadığı sürece ozgur olduğunu dusunuyorum. Muhalefet olmak yasak mi? Ben bu arkadaşı da tanımam etmem. Okudum , diğer konuyu okumamak benim hatam duzeltecekken alıntı yaptınız dediğim gibi. Ama yaklasiminizi tasvip etmiyorum ( bana karşı )