Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O slogan yetmiyor mu? Yada videoları da var polise vuruyorlar bu yetmiyor mu gözaltına almaya?
Ki daha önce yüzlerce kez gördük bu görüntülerin aynısını oluyor gözaltına alınıyorlar ilk TEPKİ CHP'den geliyor serbest bırakın masum öğrenciler diye.
Hocam CHP'li değilim aynı şeyi söyleyip durmanızın anlamı yok. Zamanında neredeydi akp polise tokat attıklarında çözüm süreci diyordu bizim bayrağımızı yere attıklarında çözüm süreci diyordu Türklerin arabalarını yaktıkların da Neredeydi akp bütün milliyetçileri ayaklar altına alıyor demekle, Türk Milleti demeye utanmakla meşguldu ben söyliyeyim yeterli oy çoğunluğunu her seçimden önce sağlamak için son bir ay milliyetçi olan adamı desteklemedim desteklemicem. Atama ayyaş şehitlerimize kelle derken iyiydi şimdi 20 yıl boyunca sattı savurdu mecbur kalınca milliyetçi oldu geçin bu işleri.. 21. yy gelmişiz hala eski olaylardan tüp kuyruklarından bahsediyorlar benim bu hükümetten ve devletten tek bir beklentim var artık Akdeniz meselesi onun dışında biz alıştık zaten halk olarak güdülmeyede haksızlığa uğramaya da