OdemeHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstediğimizi alıp almamak değil, daha 1 hafta olmadı Sivas'ta 30 milyon lira kaptırdılar güvenlik görevlisine, kasa anahtarını bile adama vermişler. Dışarıya çok sıkı görünüp aslında çok gevşek güvenliği olan bir banka. Gözümde çöp kadar değeri yoktur. Güvenlik personelinin imzasını sorgulayamayacak, güvenlik personeline ekran yetkisi verecek kadar gevşek bir banka, paranız güvendeyse siz devam edin, pardon, İş bankasıyla akraba mısınız? Sahibi falan mısınız? Neden gerildiniz?

İstediğimi alamadığım için karalama yaptığımı oturma bölgenizden mi uydurdunuz acaba?
ADABINI TOPLA.
oturma bölgesiymiş.

herkesi kendi zihniniz gibi sanmanız ah.. ah.! yetişemedi, bel altına indi uşak gece gece napalım.
kal orda çünkü bu zihniyetle hayattaki kalacağın tek yer orası.

ticari bir şirketim. şahsi olarak kan bağımdan bankacı olan bile yok!
ayrıca evet, param güvende, rahatım.

hayırdır, sizin mi paranız çalındı banka üzerinden?

bahsettiğiniz garanti bankası 2013 yılına kadar cayır cayır hack skandallarıyla dolup taşmıştı.
önerdiğiniz garanti mi güvenli şimdi?
böyle mi bakıyoruz

30 milyon kasadan giden para müşteriden gitti mi, hayır!
garanti hacklendiğinde çoğu müşterinin giden paraları geldi mi, hayır!!

"ağam bana kredi vermiy, dandik" demekle bir banka "dandik" olmuyor..

oturduğun yerden, atasından dedesinden yaşlı bir kurumsal kimliğe klavye ile yazmak çizmek ne rahatmış.

terbiyesizliğe devam edersen report edeceğim bilgine.

konu sahibi arkadaşıma;
workup ile girişimcilere destek veren, altın gençler programıyla başarılı öğrencilere burs veren, bir çok alanda sosyal sorumluluk projesi yürüten bir banka iş bankası.
öğrenciler için yaptıklarından bahsetmiyorum bile, dilerseniz bir göz atın. -> https://www.isbank.com.tr/bankamizi-...ariyer#ogrenci