Bir süredir elimdeki herşeyi satmaya çalışıyorum, bazen açık artırma ile, bazen direk satış ile, bazen herhangi bir konuda arayış içinde olan arkadaşlara özel mesaj yolu ile ulaşarak satışlar yapmaya çalışıyorum.
Biri açık artırmaya teklif veriyor teklifin süresi dolmuş üstünden 3 gün geçmiş adama teklif süresi dolduktan sonra IBAN atmışım görmüş, aktif ama cevap vermemiş (bende özellikle yazmıyorum acaba yazacak mı diye ama yok)
Biri sattığım siteye önce atıyorum xx teklif veriyor sonra aradan 1 gün geçiyor verdiği teklifin yarı fiyatına indirmeye çalışıyor, hadi diyorum kazanç yok ama kendini kurtarsın satayım ama yok oda olmuyor.
Biri başka sattığım birşey için fiyat soruyor söylüyorum, tamam hocam diyor anlaştık ödeme yapmaya gelince IBAN atıyorum bakıyorum 2 3 gündür gelen giden birşey yok.
Birinin işini yapıyoruz, makale yazıyoruz yada başka bir iş yapıyoruz, adam 1 hafta olmuş daha ücreti göndermemiş, forumda aktif WhatsApp aktif ancak hala dönüş almamışım.
Başka işler için PM istiyorlar PM atıyoruz üstünden günler geçmiş olumlu olumsuz herhangi bir dönüş yok.
Bir mesaj isteyipde dönüş yapmayacak kadar ne olabilir anlamış değilim, ulan PM istiyorsun en azından yok kardeş de bana uymaz, düşündüğüm fiyat değil de ne bileyim de birşeyler bu kadar konuşmadan veya yazmadan aciz değiliz heralde.
Şuan burada forumda her alacağımı alsam hicbirsey satmama gerek kalmayacak belkide sizin rahatlığınız yüzünden ben elimdeki bazı şeyleri satmaya çalışıyorum.
Sonra diyorum ulan Sedat bu kadar adamın hepsi sorunlu değil herhalde sende var birşeyler

evet evet sorun bende sanırım kimsenin ekmeğine engel olmayalım ticareti etkilenmesin tanıdıktır eşdir dostdur diye diyeee..
Neyse inadına kimseye yazmayacağım ödemenizi yapın diye, bundan sonra (-) ticaret puanı işler benimle iş yapıp da bu sıkıntıları bana yaşatanlara