Ya şöyle ki benim yaş 27, hâlâ partilerim ama Şahinci filan görmeye dayanamıyorum. Altındaki tenekeye bak yaptığı harekete bak diye kan beynime fırlıyor. Hani hem hareketli, gece yürüyebileceğimiz, bankta ya da barda gidip rahat rahat bir şeyler içebileceğimiz hem de saçma sapan insanların bulunmadığı bir yer istiyorum. Hem eşim de çalışacak, akşam geç dönmesi gerekir vs. rahatsız olmasını istemiyorum. Bunu sadece Ekşi'den okuduğum yorumlara istinaden söylüyorum. Görükle orada yazdıkları gibi mi hiç bilmiyorum tabi.
İş adamı kalibresine henüz erişemedim ama umarım bütçem karşılar.

Çok çok teşekkür ederim değerli hocam
Yani aslında görükle fiyat/performans yeri, eğer daha yüksek bütçe ayırabileceksiniz illa ki daha güzel yerler bulabilirsiniz. Yani açıkçası düşündüm de birazcık öğrenci içi yapılmış yer size pekte uygun değil hem uzak yani o yol çekilmez. Nilüfer beşevlerde falan da yaşadım yani fena değil. Ancak uzun süre tecrübem olmadığından bir şey diyemeyeceğim. Ama yine de Nilüfer içerisinde iş yerinizin yakınlarında yaşayabileceğiniz yerler diğer yıldırım vs. gibi ilçelere göre on kat iyidir yani oraların dışında iyi bir yer bulacağınızı zannetmem. En iyisi o çevrede yaşayan biriyle konuşmanız lazım iş arkadaşı vs. olabilir.