Bu konularda çok fazla bilgim yok belki mantıksız konuşabilirim ama mantıken mükellef ile işbirliği yapmış mali müşavirlerde daha öncesinde "normal mali müşavir" olarak iş yapıyorlardır ve hatta şuanda da mükellef.co dışında "normal" müşterileri vardır. Herhalde öylelerdir diye düşünüyorum. Eğer tanıdığınız, bilgidğiniz güvendiğiniz bir mali müşavir yoksa nereden baksanız mükellefin sizi eşleştireceğiz mali müşavirlerle - normal mali müşavirin iyi çıkma oranı aynı gibi bişey. R10'da üye olup mükellef üzerinden şirket kuran çok insan oldu, ben çoğunun bir sorun yaşamadığına memnun olduğuna şahit oldum.

1-2 güne şahıs şirketimi kurmak için işlemlere başlayacağım. Çevremde tanıdığım güvendiğim birilerinin tavsiye edebileceği bir mali müşavir yok. Forum üzerindende bir çok kişiden mükellef.co hakkında olumlu dönüş aldığım için bende mükellef üzerinden bir iki güne şirket kurulumunu başlatacağım. Hakkımızda hayırlısı artık. Benim düşüncelerim bu şekilde hocam sizde artık kendinizce karar verirsiniz.