Merhaba arkadaşlar Adım ; Selim.
@MakayWeb; 'in kardeşiyim. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi - Resim-İş Öğretmenliği Bölümünden mezun, atama bekleyen öğretmenim. Şuanda kpss lisans hazırlık sürecinde olduğum için, kitap masraflarım vb. harcamalarım için gelir kaynağı oluşturmak adına karakalem veya tual üzerine renkli portre, manzara, araba, logo amblem vs. her şey olabilir, neye ilgi ve merağınız varsa onların çizimlerini yaparak harçlığımı kazanıyorum.

Bu Listedeki Fiyatlar sadece r10 üyelerine özeldir.

A4 tek kişilik ( standart çizgisiz kağıt üzerine karakalem portre resmi ) :300 TL + Kargo size ait
35x50 tek kişilikKarakalem Portre Resmi : 700 TL + Kargo size Ait
50x70 tek kişilik Karakalem Portre Resmi : 1200 TL Ücretsiz Kargo

A4 çift kişilik ( standart çizgisiz kağıt üzerine karakalem portre 500 TL + Kargo size ait
35x50 çift kişilikKarakalem Portre Resmi : 1000 TL Ücretsiz Kargo
50x70 çift kişilik Karakalem Portre Resmi : 1500 TL Ücretsiz Kargo

ÖNEMLİ NOT : Çizdirmek istediğiniz resimler Yakından Net ve Kaliteli Olmak zorundadır ki , çizimi kusursuza yakın bir şekilde benzeteyim. Prensip olarak bulanık resimleri çizmiyorum ki. Beğenmedik durumları yaşanmasın. Çizdireceğiniz resimler ne kadar net ve kaliteli olursa çizim o kadar mükemmel olacaktır.

Tuval tablo renki çizimler için özelden iletişime geçebilirsiniz. Resime göre boyuta göre fiyatlandırma yaparım.
Yaptığım çizimleri İnstagram çizim sayfam üzerinden paylaşmaktayım.
buraya ek olarak ders aralarında kendi portre resmimi karaladım. onuda bırakayım ve ek olarak diğer çizimlerime göz atmak için : www.instagram.com/sanathocam hesabıma göz atabilirsiniz.

Örnek Karalamam :